Moov – Pain Relief Spray – 50g (Pack of 3)

 20,00  16,53 excl. btw

Moov Pijnverlichtingsspray: Snelwerkende, ayurvedische formule voor directe verlichting bij spierpijn. Handig formaat voor onderweg. Voel nu het verschil!

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Pijn komt altijd onverwacht en kan zelfs optreden tijdens alledaagse taken zoals het tillen van zware voorwerpen of een verkeerde houding op het werk of thuis. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken als u een Moov Pain Relief Spray-fles bij u heeft.

Moov Pain Relief Spray is een van India’s meest populaire sprays voor snelle pijnverlichting bij huisvrouwen. Met zijn kleine formaat (fles van 35 gram) kan hij gemakkelijk in je plunjezak of handtas worden meegenomen. Het is een pijnstillende (pijnstillende) spray gemaakt met 100% ayurvedische ingrediënten. Moov pijnbestrijdingsspray is ook verkrijgbaar in EHBO-vriendelijke crème/zalfvorm.

Voordelen

  • Moov spray biedt verlichting van spierpijn, nek, rugpijn, ontstekingen, verstuiking, myositis, fibrositis, ischias of elke andere vorm van spasmen in het lichaam.
  • Moov-spray is ook effectief voor pijn of verstuikingen tijdens het sporten of tijdens het doen van gewichtsoefeningen op hoogte of hardlopen, joggen, enz.
  • Al vanaf het allereerste gebruik van Moov Pain Relief Spray voel je een merkbaar verschil. Het dringt diep door naar binnen om warmte te produceren die de spieren ontspant en u helpt snel te herstellen.
  • Het is een snelle pijnstillende spray voor bevroren schouder- en lichaamspijnen.
  • Het ontwerp van de kleine fles van deze spray maakt hem reisvriendelijk.

Toepassingen

De spray wordt gebruikt als een onmiddellijke pijnstiller van spierpijn, rugpijn, schouderspierblessures of andere soorten spiergerelateerde verstuikingen.

Ingrediënten

Moov Pain Relief Spray is verrijkt met de kracht van “vijf actieve ingrediënten”, die diep naar binnen dringen om warmte te produceren die de spieren ontspant en u helpt snel te herstellen. De plantaardige ingrediënten zijn wintergroenolie, muntextract, eucalyptusolie, terpentijnolie en kaneelolie.

Hoe te gebruiken

Schud de fles voor gebruik. Verwijder de dop van de fles en spuit vanaf een afstand van minimaal 5 cm 1-2 pompjes op het aangetaste gebied. Gevoelens van branderig gevoel zijn gebruikelijk in het gebied gedurende een minuut of twee na het aanbrengen. Plaats de dop terug na gebruik.

Veiligheidsinformatie

  • Houd het buiten het bereik van kinderen.
  • Overschrijd de aanbevolen limiet van dagelijks gebruik niet.
  • Moov spray is alleen voor uitwendig gebruik. Als het per ongeluk wordt ingeslikt, zoek dan onmiddellijk de dichtstbijzijnde medische hulp.

FAQ

1. Wat zijn de bijwerkingen van Moov-spray?

Tekenen van een allergische reactie zoals huiduitslag, jeuk, roodheid, gezwollen huid, blaren of vervelling van de huid. Piepende ademhaling, benauwdheid op de borst of keel, moeite met ademhalen, slikken of praten, zwelling van de mond, lippen, tong of keel zijn enkele van de extreme bijwerkingen.

2. Waar breng je Moov spray aan?

Spray Moov op het aangetaste gebied vanaf een afstand van minimaal 5 cm, spray 1-2 pompjes op het aangetaste gebied.

3. Hoe verlicht Moov pijn?

Het verhoogt de bloedtoevoer naar de gewonde spierweefsels. Dus wanneer kleine hoeveelheden van dit ingrediënt door de huid worden opgenomen, zullen ze in de bloedbaan terechtkomen en op dezelfde manier werken als aspirine.

Merk

Moov

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Moov – Pain Relief Spray – 50g (Pack of 3)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *