Sandha Oil – Erotische Massageolie voor Mannen – 15ML

 14,95  12,36 excl. btw

Saandhha Oil een Ayurvedische erotische massageolie gemaakt in India met 100% veilige Ayurvedische voorbereiding vermengd met essentiële geheime afrodisiacum kruiden geschikt voor Mannen.

Uitverkocht

Beschrijving

Sanda Ayurvedische massageolie is ideaal voor mannen en is geformuleerd met behulp van effectieve ingrediënten die resulteren in een onmiddellijke actie na gebruik. De door ons geleverde Sanda-olie wordt over de hele wereld veel gevraagd en wordt binnen het voorgeschreven tijdsbestek aan de klanten geleverd.

Sanda-olie wordt gebruikt voor mannen om hun vitaliteit te verlichten. In Sanda-olie zitten verschillende kruidenflora die bekende ingrediënten bevatten om het uithoudingsvermogen te verbeteren. Sanda-olie brengt veilig, schoon, gezond en verbetert uw uithoudingsvermogen of vermogen door uw zwakte te verlichten. De formule van deze olie is geplukt uit oude teksten genaamd Ayurveda. Er is alle mogelijke zorg aan besteed om deze olie in zijn oorspronkelijke vorm aan te bieden zonder enige toevoegingen of weglatingen. Het is pure geconcentreerde essentie van kruiden wanneer gemasseerd op het mannelijk lichaamsdeel gaat diep in de huid en maakt de weefsels, cellen en zenuwen sterk. Het wordt aangeraden om de kuur van 3-4 flessen gedurende een periode van 45 dagen te voltooien om alle voordelen te behalen. Ben je net getrouwd of ga je trouwen en wil je lang genieten van je intieme leven, dan kun je voor deze olie gaan. Als u op leeftijd bent maar in de loop van de tijd uw erecties bent kwijtgeraakt of zwakke erecties krijgt, kunt u ook op deze olie vertrouwen. Sanda-olie, een massageolie met 100% veilige ayurvedische preparaten vermengd met essentiële geheime afrodisiacumkruiden die geschikt zijn voor de behandeling van erectieproblemen.

Sanda Olie is een massageolie met een 100% veilige ayurvedische bereiding vermengd met essentiële secretafrodisiacumkruiden die geschikt zijn voor de behandeling van erectieproblemen. Sanda Olie is echte massageolie voor een langere, sterkere en hardere erectie.

Sanda Olie is ontworpen om androsteendion (de voorloper van testosteron/oestrogeen), vitamine E en andere therapeutische kruiden direct in de penisweefsels en -cellen te laden. Dit zal helpen bij het verjongen van de neuro-arteriële synapsen voor celregeneratie. Sanda ayurvedische massageolie die ideaal is voor mannen en is samengesteld met behulp van effectieve ingrediënten die na gebruik resulteren in onmiddellijke actie.

Sanda-olie staat bekend als magische olie voor mannen, het verlicht veel problemen met betrekking tot het mannelijk lichaamsdeel, zoals klein formaat, dikte, voortijdige ejaculatie, hardere en langere erectie, enz.

Ayurvedische kruiden waarvan is aangetoond dat ze de hersenen en neuro-endocriene activiteiten beheersen, kunnen enorm nuttig blijken te zijn en pijn door buiging verlichten. Kruideningrediënten in Sanda-olie hebben therapeutische voordelen voor gewonden. Sanda-olie (massageolie) helpt bij het vernieuwen van de vervagende cellen in sponsachtig weefsel.

Sanda-olie werkt in op de plaatselijk beschadigde huid, zowel op de binnenlaag als op de onderhuid. De onderlaag van de huid zit vol met haarvaten en aders. Sanda-olie werkt van buiten naar binnen op deze huidlaag terwijl het wordt opgenomen. De weefsels met een sponsachtige structuur van het mannelijk lichaamsdeel zorgen ervoor dat de Sanda-olie niet in de kern van de twee cilinders dringt. Het vereist een hardere erectie voor de Sanda-olie om in de kern van de cilinders te komen. De lege holle ruimtes in de sponsachtige weefsels zijn de belemmering van de chemische diffusie (penetratie) voor de Sanda-olie. Door de sponsachtige weefsels substantieel met bloed te vullen, kunnen de ingrediënten van Sanda-olie zich in de kern verspreiden voor genezende werking en vernieuwing.

Verpakking:

15 ml petfles met dop

Ingrediënten:

  • Kalaunji-olie (kleine venkel/nigellazaad)
  • Dhatura-extract (datura stramonium)
  • Sura sar (nitrre salpeter)

Hoe werkt Sanda Olie?

Wanneer Sanda-olie op het mannelijk lichaamsdeel wordt gewreven, wordt het opgenomen in de bloedbaan en verhoogt het de bloedcirculatie en vergroot het de inwendige holte van het mannelijk lichaamsdeel.

Als gevolg hiervan zorgt het ervoor dat uw erectiele kamer (corpora cavernosa) uitzet en groter wordt.

Voordelen van Sanda-olie

1.) Vergroot de grootte met 2-3 inch.
2.) Geeft grotere, hardere en sterkere erecties.
3.) Verhoogt de duur van seks.
4.) Verbeterde zin in seks en libido.

Merk

Sandha

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sandha Oil – Erotische Massageolie voor Mannen – 15ML” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *